Tiistai 9.7.2013

Maanantain juuri vaihduttua tiistaihin satamaan saapui Tapsan venekunta pallasta kuskaten. Tapsan väsyttämällä kalalta painoa löytyi 15 kg.


Tapsan pallas


Kahdelta aamuyöstä Wiltsun viimein noustua kauneusuniltaan, muun porukan tappaessa aikaa verestellen muistojaan youtuben ihmeellisessä maailmassa, pääsimme mekin "aamupalan" jälkeen vesille, suuntana tällä kertaa saaren eteläpääty. Pitkään tuntuikin että videoiden katselu ei olisi ollut ollenkaan huono vaihtoehto sen verran hiljasta oli Tatun, Wiltsun, Tomin ja Tuomon venekunnassa. Toisella puolen oli aivan eri meininki Henkan, Mikon ja Samin nostaessa muutaman paltaan ja turskan veneeseen. Ensin mainitun venekunnan ensimmäistä kalaa saatiinkin odotella pari tuntia, ennenkuin Tuomo ja Tomi avasivat pelin kahdella koljalla. Hieman tämän jälkeen löytyikin sitten loistava paikka, josta tulikin kuusi kissaa sekä alamittainen pallas. Tulomatkalla vieheeseen eksyi vielä pallas sekä muutama turska. Toisella venekunnalla oli tahti hidastunut ja suunnaksi valikoitunut mökki. Nyt makkaralaatikot nassuun ja kohti uusia apajia...

Mikon pallas

Tuomon kissa


Lähdettiinkin ruuan jälkeen kolmella veneellä kohti avomerellä sijaitsevaa matalikkoa suurin odotuksin. Mutta eihän se ihan mennyt niinkuin Strömsössä. Kovan merenkäynnin sekä muutaman keilan jälkeen suuntasimmekin kohti mökkiä.

Saunan jälkeen kolme kovaa sissiä suuntasivat vielä kissan pyyntiin, loppujen mennessä untenmaille. Henkka, Wiltsu ja Mikko saapuivatkin rantaan saaliinaan pari kissaa.


 Henkka ja kisuli

Myös Tapsan porukalla oli ollut onnistunut reissu yöllä sillä saaliiksi oli tullut 12kg:n pallas, viisi kissaa sekä 8 kg:n turska.
Paulin pallas 12kg